Ingen mer golf men mycket jobb och nya cyklar

Här kommer sista inlägget i den spännande berättelsen om sommarens vedermödor på golfbanan. Jag har nämligen bestämt mig. Jag slutar för säsongen. Jag har kommit till insikt. Golf är inget för vuxna och mentalt mogna personer.
Tänk er själva, stå på en gräsfläck med en lång pinne med en klump uti änden. Med den drämmer man till en liten boll så att den far ut i skogen och försvinner. Hur kul är det???

Kenta har inte kommit till insikt. Han har varit ute i dag trots att han har så ont i händer och fötter att han knappt kan hålla i den långa pinnen. Han kan inte gå heller utan måste hyra golfbil. Dessutom har han spelförbud från sin doktor. Jag tycker synd om honom för att han har ont men HUR MOGET ÄR DET???

Jag klagade visst på att jag hade för litet att göra på jobbet härom veckan. Som det kan ändra sig. Efter en underbar semestervecka på Gotlad exploderade världen. Under de tre första arbetsdagarna jobbade jag faktiskt 31 timmar. Och då är jag ju ändå deltidsanställd. Efter att ha sovit mellan 5,5 och 6 timmar i fyra nätter kan jag lova att jag somnade ovaggad kl halv 9 i går kväll. I dag har jag varit ledig.

Strax ska jag åka och hämta min nya 8-växlade cykel. Både kära hustrun och jag har nya. Det beror på ett geologiskt fenomen som medför att Gotland inte är stabilt. När jag oskyldigt skulle backa in genom ett grindhål med de gamla cyklarna bak på bilen flyttade en stenmur på sig och hamnade mitt bakom.

Spräckta drömmar

I dag har vi varit i Tranås och spelat golf, Kenta och jag och 21 andra gubbar. Det gick inte bra för Kenta. Han hade långt kvar till 30 poäng. Om han tränar litet kanske han blir bättre till nästa gång. Fast han gillar inte att träna. Egentligen är han nog antiträningsnarkoman.
Själv vill jag inte slita alltför mycket på mina nya golfskor så jag funderar på att avsluta säsongen på Gotland i nästa vecka. Sedan tror jag att jag ska tina upp mitt infrysta gymträningsårskort och börja vinterträningen inför nästa säsong. Det behövs en lång uppbyggnadsperiod. Mycket coreträning och mycket spinning.

Mer höst tack

Så segt det varit de två senaste veckorna. På jobbet alltså. Nästan alla hade fortfarande semester och det hände INGET! Det är ju bra att man får tid att planera kommande verksamheter men man orkar ju inte planera hur mycket som helst. Särskilt inte om det är mellan 25 och 28 grader varmt på rummet.
Nästa vecka ska jag ha semester. Vi ska åka till Gotland och äta surströmming. Vad annat kan man göra på Gotland? Jo jag kanske ska spela golf också. Jag tar i alla fall med klubborna.
På tal om golf så ska Kenta och jag mötas i ett gigantiskt envig igen på fredag. Ja det kanske inte blir så gigantiskt. Kanske inte så mycket envig heller men vi ska i alla fall åka till Tranås och spela golf. Tänk om jag vinner. Kenta skulle få en chock. Den skulle bli gigantisk.
Säsongen på Crescendo har smygstartat. Vi har "Jazz på går'n" både i kväll och på torsdag. På torsdag kväll jobbar jag. Det blir en lagom uppmjukning inför golfen på fredag.

Äntligen

Nu vet jag varför golfen går så dåligt. Jag har fått en diagnos. Jag lider av sjukdomen med det latinska namnet Corpus amnesia totalis golfensus. Har man otur kan den bli kronisk.
Om du Sverker läser det här och inte begriper vad det betyder får du prata med din klassiskt skolade fru och be henne översätta.
Äntligen är den nya carportväggdelen uppe målad o klar. Är bara litet putsningsarbete kvar. Få se om det blir gjort före vintern.
Nähä nu ska jag ner och läsa den nyutkomna boken "Hypnotisören". Den har ni väl inte lyckats undgå. Fy fanken vad spännande den är.

RSS 2.0